Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in binnen- en buitenland? Heb jij feeling met vrachtwagens en lijken takelwagens je nog mooier? Dan ben jij onze man!

Wie ben jij?
Als verkoper van takelwagens ben jij de verkoper die alles weet. Je bent flexibel, makkelijk in de omgang, je houdt van no-nonsense en hebt kennis van zaken.

Falkom BV in Tiel is gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Wij bouwen bergingsinstallaties op vrachtwagens en verkopen aan klanten binnen en buiten Europa.

Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s die elke dag keihard samenwerken om onze klanten het beste te geven wat we in huis hebben. Werk jij met ons mee

Functieomschrijving
Het verkopen van Falkom bergingsvoertuigen in afgesproken rayons, technisch adviseren van klanten over onze producten, maken van offertes, meedenken over ontwikkelingen.

Functie-eisen:
– MBO/HBO denk- / werkniveau;
– Commerciële vaardigheden;
– Technisch inzicht;
– Inzicht in het product;
– Kennis en/of ervaring van vrachtwagens, kranen en/of speciale voertuigen;
– Talen: Engels/Duits;
– Kennis van de bergingsbranche is een pré.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende baan die je tegelijkertijd vrijheid biedt. Met regelmaat een afspraak met klanten in het buitenland. Een gemotiveerd team die je alle mogelijkheden biedt tot ontwikkeling.

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan een e-mail met je CV en een motivatie naar geralda@falkom.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je bellen met Geralda Ploeg; Tel: 0344 – 621260.