REPARATIEMONTEUR VAN TAKELWAGENS

Ben jij op zoek naar een stoere baan, waarin je de service en het onderhoud verzorgt voor takelwagens en daardoor zorgt voor een tevreden
klant? Dan ben jij onze man!

Wie ben jij?

Als reparatiemonteur van takelwagens ben jij een enthousiaste, nauwkeurige en zelfstandige collega. Jij vindt het mooi om elke takelwagen die voorbijkomt weer op te knappen en mooi te maken voor de klant.

Falkom BV in Tiel is gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Wij bouwen bergingsinstallaties op vrachtwagens en verkopen aan klanten binnen en buiten Europa.

Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s die elke dag keihard samenwerken om onze klanten het beste te geven wat we in huis hebben. Werk jij met ons mee?

Functieomschrijving

In deze functie repareer en onderhoud je takelwagens, waarbij het nodig is dat je alle kennis daarvoor in huis hebt.

Functie-eisen:

  • Opleiding en/of ervaring LBO/MBO niveau of gelijkwaardig, bij voorkeur carrosseriebouw, autotechniek of landbouwmechanisatie;
  • Je wilt graag werken in de carrosseriebouw en vindt reparatie en onderhoud geweldig leuk;
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je bent enthousiast en leergierig;
  • Flexibele instelling

Wat bieden wij jou?

Een baan die verantwoordelijkheid met zich meebrengt. In deze functie heb je afwisseling en is er ruimte voor eigen inbreng. Verder bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, die we graag in een later stadium aan je laten zien.

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan een e-mail met je CV en een motivatie naar geralda@falkom.nl Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je bellen met Geralda Ploeg; Tel: 0344 – 621260.