Opbouw van takel- en bergingsvoertuigen. Een uitdagende baan. Trots zijn op je werk. Een tevreden klant. Dit bieden wij jou. Ben jij op zoek naar een stoere baan, waarin je zelfstandig bergingsvoertuigen opbouwt? Dan ben jij onze man!

Wie ben jij?
Als nieuwbouwmonteur van takelwagens ben jij een enthousiaste, nauwkeurige en zelfstandige collega. Een geweldig mooie takelwagen wordt door jou gebouwd. Dit zorgt ervoor dat onze klanten tevreden vertrekken met hun nieuwe auto.

In de functie bouw je geheel zelfstandig een zware takelwagen of bergingsvoertuig op, waarbij je ook alle hydrauliek en elektra onderdelen monteert. De onderdelen worden vanuit het magazijn aangeleverd. Jij bent dé monteur met alle kennis en vaardigheden in huis.

En wij zijn,
Falkom Kranen Import BV in Tiel is gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Wij bouwen bergingsinstallaties op vrachtwagens en verkopen aan klanten binnen en buiten Europa. Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s die elke dag keihard samenwerken om onze klanten het beste te geven wat we in huis hebben. Werk jij met ons mee?

Functie-eisen
– Opleiding en/of ervaring LBO/MBO niveau of gelijkwaardig, bij voorkeur carrosseriebouw, autotechniek of landbouwmechanisatie;
– Kennis van en ervaring met hydrauliek en elektra;
– Je bent enthousiast en leergierig;
– Je hebt technisch inzicht;
– Flexibele instelling.

Wat bieden wij jou?
Een baan die verantwoordelijkheid en uitdaging met zich meebrengt. In deze functie heb je afwisseling en is er ruimte voor eigen inbreng. Verder bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, die we graag in een later stadium aan je laten zien.

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan een e-mail met je CV en een motivatie naar g.vandeglind@falkom.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, dan kun je bellen met Geralda van de Glind, tel: 0344-621260