Falkom B.V., opbouw van takel- en bergingsvoertuigen. Een uitdagende baan. Trots zijn op je werk. Een tevreden klant. Dit bieden wij jou. Ben jij op zoek naar een stoere baan, waarin je zelfstandig takelwagens opbouwt en daarnaast jouw team aanstuurt? Neem dan nu contact met ons op!

Wie ben jij?
Als meewerkend voorman ben jij een enthousiaste, nauwkeurige en zelfstandige collega die ook graag mensen aanstuurt. Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze klanten tevreden kunnen vertrekken met hun nieuwe bergingsvoertuig.

In de functie bouw je zelfstandig bergingsvoertuigen op, waarbij je ook alle hydrauliek en elektra onderdelen monteert. Daarnaast stuur je jouw eigen team aan. Je draagt zorg voor een optimale productie en een positieve sfeer. Je beantwoordt vragen van je teamleden, houdt evaluaties en voert verbeteringen door.

En wij zijn,
Falkom BV in Tiel is gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Wij bouwen bergingsinstallaties op vrachtwagens en verkopen aan klanten binnen en buiten Europa. Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s die elke dag keihard samenwerken om onze klanten het beste te geven wat we in huis hebben. Werk jij met ons mee?

Functie-eisen
– Opleiding en/of ervaring LBO/MBO niveau of gelijkwaardig, bij voorkeur carrosseriebouw, autotechniek of landbouwmechanisatie;
– Kennis van en ervaring met hydrauliek en elektra;
– Ervaring in soortgelijk beroep;
– Technische kennis;
– Organisatievaardigheden;
– Sociale vaardigheden.

Wat bieden wij jou?
Een baan die verantwoordelijkheid met zich meebrengt. In deze functie heb je afwisseling en is er ruimte voor eigen inbreng. Verder bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, die we graag in een later stadium aan je laten zien.

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan een e-mail met je CV en een motivatie naar g.ploeg@falkom.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, dan kun je bellen met Geralda Ploeg; tel: 0344-621260