Falkom B.V., opbouw van takel- en bergingsvoertuigen. Een uitdagende baan. Trots zijn op je werk. Een tevreden klant. Dit bieden wij jou.

Wie ben jij?

Als lasser ben je een enthousiaste, nauwkeurige en zelfstandige collega. Jij vindt het een uitdaging om de eerste opbouw van de truck klaar te maken. Jij zorgt ervoor dat je collega’s de truck goed kunnen afbouwen.

Falkom BV in Tiel is gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Wij bouwen bergingsinstallaties op vrachtwagens en verkopen aan klanten binnen en buiten Europa. Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s die elke dag keihard samenwerken om onze klanten het beste te geven wat we in huis hebben. Werk jij met ons mee?

Functieomschrijving

In deze functie las je o.a. kraanfundaties op het chassis. Dit is een frame om het chassis te verstevigen. Daarnaast doe je ook nog algemeen laswerk. Je werkt vanaf tekeningen en een werkkaart. Dit geeft jou de houvast die je nodig hebt in je werk.

Functie-eisen:

  • Opleiding en/of ervaring LBO/MBO niveau of gelijkwaardig, bij voorkeur lasdiploma’s
  • Je wilt graag werken in de carrosseriebouw
  • Je kunt mig/mag lassen (evt. tig lassen)
  • Lassen van staal, (aluminium en rvs)
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je bent enthousiast en leergierig
  • Flexibele instelling 

Wat bieden wij jou

Een baan die verantwoordelijkheid met zich meebrengt. In deze functie heb je afwisseling en is er ruimte voor eigen inbreng. Verder bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, die we graag in een later stadium aan je laten zien.

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan een e-mail met je CV en een motivatie naar geralda@falkom.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, dan kun je bellen met Geralda Ploeg, tel: 0344-621260.