Heb jij je zaakjes graag goed voor elkaar en werk je graag aan verbeteringen? Wil jij graag dat elk project perfect de deur uitgaat? Dan is deze uitdaging precies wat voor jou!

Wie ben jij?
Als kwaliteitscoördinator bij Falkom ben je iemand van de praktijk. Je werkt erg secuur en je bent flexibel. Je hebt werkplaats- / praktijkervaring in de carrosseriebouw, machinebouw of werktuigbouwkunde. Je hebt ook kennis van hydrauliek, mechanica en basis elektra. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je bent niet bang voor vieze handen.

Falkom Kranen Import BV in Tiel is gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Wij bouwen bergingsinstallaties op vrachtwagens en verkopen aan klanten binnen en buiten Europa.

Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s die elke dag keihard samenwerken om onze klanten het beste te geven wat we in huis hebben. Werk jij met ons mee?

Functieomschrijving
Het uitvoeren van de tussen- en eindcontroles bij onze bergingsvoertuigen. Voordat deze bij ons de deur uitgaan, zorg jij ervoor dat ze voor 100% klaar zijn. Je rapporteert hierbij naar je collega’s of leveranciers en draagt ook verbeteringen aan. Je begeleidt als het nodig is de monteur inhoudelijk en je spreekt de monteur aan als dat nodig is om nog verbeteringen door te voeren. Daarnaast los je telefonisch ook storingen ook. Dit doe je niet alleen aan de hand van een checklist, maar ook op basis van ervaring en gezond boerenverstand.

Functie-eisen:
– MBO denk- / werkniveau;
– Geen 8 – 5 mentaliteit;
– Flexibiliteit;
– Klantgericht;
– Kwaliteitsgericht;
– Aandragen van verbeteringen;
– Evt. aanspreken van monteurs;
– (telefonisch) oplossen van storingen;
– Kennis van hydrauliek, mechanica en basis elektra;
– Werkplaats- / praktijkervaring in de carrosseriebouw, machinebouw of werktuigbouwkunde.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende baan die je tegelijkertijd vrijheid biedt. Een gemotiveerd team die je alle mogelijkheden biedt tot ontwikkeling.

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan een e-mail met je CV en een motivatie naar geralda@falkom.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je bellen met Geralda Ploeg; Tel: 0344 – 621260.