ELEKTROMONTEUR VAN BERGINGSVOERTUIGEN

Wie ben jij?
Als elektromonteur van onze bergingsvoertuigen ben jij een enthousiaste, nauwkeurige en zelfstandige collega. Jij bent onze specialist op het gebied van elektra. Je sluit bij onze voertuigen alle elektrische onderdelen aan. Daarbij gaat het om het aansluiten van flitsers, werklampen, zwaaibalken op verschillende plekken op het voertuig. Doordat je steeds weer met een ander voertuig bezig bent en ieder voertuig naar klantwens wordt opgebouwd, is je werk erg afwisselend. Uiteindelijk zorg jij er samen met je collega’s voor dat er een mooi bergingsvoertuig wordt afgeleverd aan de klant.

En wij zijn,
Falkom Kranen Import BV in Tiel is gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Wij bouwen bergingsinstallaties op vrachtwagens en verkopen aan klanten binnen en buiten Europa. Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s die elke dag keihard samenwerken om onze klanten het beste te geven wat we in huis hebben. Werk jij met ons mee?

Functie-eisen
 Opleiding en/of ervaring MBO niveau richting de elektra;
 Je kunt sleutelen;
 Je bent enthousiast en leergierig;
 Flexibele instelling;
 Pré: ervaring met auto’s en/of vrachtwagens.

Wat bieden wij jou?
Een baan die verantwoordelijkheid met zich meebrengt. In deze functie heb je afwisseling en is er ruimte voor eigen inbreng. Verder bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, die we graag in een later stadium aan je laten zien.

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan een e-mail met je CV en een motivatie naar
g.vandeglind@falkom.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, dan kun je bellen met Geralda van de Glind, tel: 0344-621260