Ben jij op zoek naar een leuke baan, waarin je graag de weg trotseert? Ben je flexibel en klantvriendelijk? Dan zoekt Falkom jou!

Wie ben jij?

Als chauffeur op oproepbasis ben jij iemand met een vriendelijke persoonlijkheid en een flexibele houding. Je vindt het leuk om met mensen om te gaan en je doet dat op een nette manier.

Falkom Kranen Import BV in Tiel is gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Wij bouwen bergingsinstallaties op vrachtwagens en verkopen aan klanten binnen en buiten Europa.

Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s die elke dag samenwerken om onze klanten het beste te geven van wat wij in huis hebben. Werk jij met ons mee?

Functieomschrijving

Als chauffeur op oproepbasis doe je met enige regelmaat een rit voor ons. Vaak betekent dit dat je een takelwagen van of naar een klant brengt, maar ook andere ritjes komen zeker voor. Het is belangrijk dat je daarbij flexibel ingesteld bent richting ons en vriendelijk bent richting de klant. Je werk doe je op een nette en correcte wijze.

Functie-eisen:

  • Je bent in het bezit van een vrachtwagenrijbewijs;
  • Je hebt een flexibele instelling;
  • Je bent betrouwbaar en correct;
  • Je bent regelmatig inzetbaar.

Wat bieden wij jou?

Een baan die verantwoordelijkheid met zich meebrengt. In deze functie heb je veel afwisseling en is er ruimte voor flexibiliteit. Verder bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, die we graag in een later stadium aan je laten zien.

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan een e- mail met je CV en een motivatie naar g.vandeglind@falkom.nl.  Heb je nog vragen over deze vacature, dan kun je bellen met Geralda van de Glind. Tel: 0344 – 621260