Ben jij op zoek naar een stoere baan, waarin je zelfstandig takelwagens opbouwt en daardoor zorgt voor een tevreden klant? Dan ben jij onze man!

Wie ben jij?
Als Carrosseriebouwer van Takelwagens ben jij een enthousiaste, nauwkeurige en zelfstandige collega. Jij vindt het geweldig om te bouwen en doet niets liever dan dat. Een geweldig mooie takelwagen wordt door jou gebouwd. Dit zorgt ervoor dat onze klanten tevreden vertrekken met hun nieuwe auto.

Falkom BV in Tiel is gespecialiseerd in de productie en levering van takel- en bergingsvoertuigen in de lichte, midden en zware klasse. Wij bouwen bergingsinstallaties op vrachtwagens en verkopen aan klanten binnen en buiten Europa.

Ons team bestaat uit gemotiveerde collega’s die elke dag keihard samenwerken om onze klanten het beste te geven wat we in huis hebben. Werk jij met ons mee?

Functieomschrijving
In deze functie bouw je geheel zelfstandig een takelwagen of bergingsvoertuig op, waarbij je ook alle hydrauliek en elektra onderdelen monteert. De onderdelen worden vanuit het magazijn aangeleverd.

Functie-eisen:
– Opleiding en/of ervaring LBO/MBO niveau of gelijkwaardig, bij voorkeur carrosseriebouw, autotechniek of landbouwmechanisatie;
– Je wilt graag werken in de carrosseriebouw en vindt hydrauliek en elektra leuk;
– Je hebt technisch inzicht;
– Je bent enthousiast en leergierig;
– Flexibele instelling.

Wat bieden wij jou?
Een baan die verantwoordelijkheid met zich meebrengt. In deze functie heb je afwisseling en is er ruimte voor eigen inbreng. Verder bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden, die we graag in een later stadium aan je laten zien.

Durf jij deze uitdaging aan? Stuur dan een e-mail met je CV en een motivatie naar geralda@falkom.nl Heb je nog vragen over deze vacature? Dan kun je bellen met Geralda Ploeg; Tel: 0344 – 621260.